Belevingsonderzoek

 

 

Wat gaat er in kinderen hun hoofd om? Waarom stellen ze bepaald gedrag? Weke boodschap willen ze hun omgeving hiermee geven? Hoe zit het met hun zelfbeeld? Welke thema's of vragen houden hen bezig? Omdat kinderen het vaak (nog) niet in taal kunnen uitdrukken, is het moeilijk om op deze vragen een antwoord te krijgen.

 

Aan de hand van een speels belevingsonderzoek, waarbij gebruik gemaakt wordt van creatieve en indirecte methoden, hopen we meer zicht te krijgen op kinderen hun binnenwereld. Dit geeft de omgeving meer houvast, en vaak wordt duidelijker welke aanpak best aansluit bij de eigenheid van het kind.

 

Praktisch:

Een belevingsonderzoek bestaat uit een intakegesprek met ouders en kind, gevolgd door minstens 3 individuele sessies met het kind. Daarna volgt een adviesgesprek met de ouders erbij. Indien nodig kan bekeken worden of verder onderzoek of verdere begeleiding aangewezen is. Dit is niet altijd noodzakelijk.

 

Een compleet belevingsonderzoek (intake - 3 sessies - adviesgesprek) kost €250. Optioneel kunnen er nog individuele sessies met het kind bijkomen.

 

 

Adres

Nauwstraat 70

9111 Belsele

Telefoon

0486 240 167

© 2023 by Business Solutios. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now